Skip to main content

Kennismakingsactie:
2e Single Split set gratis

Nieuw: AircoHeaters van Atlantic 

Maak nu heel voordelig kennis met onze nieuwe AircoHeaters. Ben je installateur en één van de eerste honderd bestellers? Dan krijg je het volledige aanschafbedrag van je 2e Single Split set terug. Dat werkt als volgt:

 1. Koop twee Single Split sets van Atlantic bij Van Walraven;
 2. Vul het aanmeldingsformulier in;
 3. Upload je aanmeldingsformulier en je factuur via onderstaand actieformulier;
 4. Zolang deze actiepagina online is, hoor je bij de eerste honderd installateurs en stort Groupe Atlantic het bedrag van je 2e Single Split set terug.
Download de actievoorwaarden

Actieformulier 2e Single Split set gratis

Download hier het aanmeldformulier en upload deze met je factuur

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dojo

  De Dojo is het instapmodel van Atlantic, want thermisch comfort is essentieel om je goed te voelen en we vinden dat dit beschikbaar moet zijn voor elk budget. Met de ‘vol vermogen’ functie kan de ingestelde temperatuur heel snel worden bereikt.

  De Dojo-serie heeft een SCOP van 4,1 en is A+ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2000 tot 5000 W en een verwarmingsvermogen van 2500 tot 5200 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de optionele wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

  Bekijk alle productspecificaties

  Zenkeo

  Het model Zenkeo heeft een ionisatiefunctie om bacteriën en virussen te vangen en af te remmen met een eliminatie > 97%, afhankelijk van het type virus. De ionisatiefunctie elimineert ook vervelende geuren. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

  De Zenkeo-serie heeft een SCOP van 4,6 en is A++ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2100 tot 5200 W en een verwarmingsvermogen van 2800 tot 6000 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de geïntegreerde wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

  Bekijk alle productspecificaties

  Kazendo

  Het model Kazendo zuivert de binnenlucht met een efficiëntie tot maar liefst 99,9%. De mat witte kleur en het mooi afgeronde ontwerp past perfect in elk interieur. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

  De Kazendo serie heeft een SCOP van 5,1 en is A+++ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2200 tot 5200 W en een verwarmingsvermogen van 2700 tot 6000 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

  Bekijk alle productspecificaties

  Downloads

  Brochure Atlantic Airco

  Dojo, Zenkeo en Kazendo

  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.