Skip to main content

Kennismakingsactie:
2e Single Split Set Gratis

Nieuw: AircoHeaters van Atlantic 

Installeer je naast warmtepompen en warmtepompboilers ook graag AircoHeaters? Dat kan nu allemaal met Atlantic! Maak nu heel voordelig kennis met onze nieuwe AircoHeaters. Ben je installateur en één van de eerste honderd bestellers? Dan krijg je het volledige aanschafbedrag van je 2e Single Split set terug. Meld je snel aan via onderstaande button. 

Bekijk al onze AircoHeatersDownload de actievoorwaarden

Aanmelding actie 2e Single Split Set Gratis

"*" geeft vereiste velden aan

Kies hieronder de gewenste sets en geef in het vak hierboven eventueel een toelichting.
DOJO
ZENKEO
KAZENDO
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dojo

De Dojo is het instapmodel van Atlantic, want thermisch comfort is essentieel om je goed te voelen en we vinden dat dit beschikbaar moet zijn voor elk budget. Met de ‘vol vermogen’ functie kan de ingestelde temperatuur heel snel worden bereikt.

De Dojo-serie heeft een SCOP van 4,1 en is A+ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2000 tot 5000 W en een verwarmingsvermogen van 2500 tot 5200 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de optionele wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

Bekijk alle productspecificaties

Zenkeo

Het model Zenkeo heeft een ionisatiefunctie om bacteriën en virussen te vangen en af te remmen met een eliminatie > 97%, afhankelijk van het type virus. De ionisatiefunctie elimineert ook vervelende geuren. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

De Zenkeo-serie heeft een SCOP van 4,6 en is A++ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2100 tot 5200 W en een verwarmingsvermogen van 2800 tot 6000 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de geïntegreerde wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

Bekijk alle productspecificaties

Kazendo

Het model Kazendo zuivert de binnenlucht met een efficiëntie tot maar liefst 99,9%. De mat witte kleur en het mooi afgeronde ontwerp past perfect in elk interieur. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

De Kazendo serie heeft een SCOP van 5,1 en is A+++ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2200 tot 5200 W en een verwarmingsvermogen van 2700 tot 6000 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

Bekijk alle productspecificaties

Downloads

Brochure Atlantic Airco

Dojo, Zenkeo en Kazendo

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.