Skip to main content

Nieuw: AircoHeaters van Atlantic

KENNISMAKINGSACTIE: 2e SINGLE SPLIT SET GRATIS

Nieuw: AircoHeaters van Atlantic

Installeer je naast warmtepompen en warmtepompboilers ook graag AircoHeaters? Dat kan nu allemaal met Atlantic! Maak nu heel voordelig kennis met het meest uitgekiende airconditioningpakket voor de woonhuismarkt. Net zoals bij de Atlantic warmtepompen en warmtepompboilers is de beste prijs/prestatie het belangrijkste kenmerk van deze range.

Bekijk alle aircoheaters

Kazendo

Het model Kazendo zuivert de binnenlucht met een efficiëntie tot maar liefst 99,9%. De mat witte kleur en het mooi afgeronde ontwerp past perfect in elk interieur. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

De Kazendo serie heeft een SCOP van 5,1 en is A+++ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2200 tot 5200 W en een verwarmingsvermogen van 2700 tot 6000 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

Zenkeo

Het model Zenkeo heeft een ionisatiefunctie om bacteriën en virussen te vangen en af te remmen met een eliminatie > 97%, afhankelijk van het type virus. De ionisatiefunctie elimineert ook vervelende geuren. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

De Zenkeo-serie heeft een SCOP van 4,6 en is A++ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2100 tot 5200 W en een verwarmingsvermogen van 2800 tot 6000 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de geïntegreerde wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

Dojo

De Dojo is het instapmodel van Atlantic, want thermisch comfort is essentieel om je goed te voelen en we vinden dat dit beschikbaar moet zijn voor elk budget. Met de ‘vol vermogen’ functie kan de ingestelde temperatuur heel snel worden bereikt.

De Dojo-serie heeft een SCOP van 4,1 en is A+ geclassificeerd. De units hebben een koelvermogen van 2000 tot 5000 W en een verwarmingsvermogen van 2500 tot 5200 en werken op basis van het efficiënte en milieuvriendelijke koelmiddel R32. Dankzij de infrarood afstandsbediening kun je eenvoudig de modus wijzigen. En met de optionele wifi module en de Intelligent Air App kun je de binnenunit bedienen vanaf je smartphone. Hiermee kun je o.a. een programmering uitvoeren volgens een gewenst tijdstip.

Bekijk alle productspecificaties

Multi Split Systemen

Zowel de Dojo, Zenkeo als de Kazendo binnenunit kunnen als Multi Split systeem gebruikt worden met 2 tot 5 binnenunits op 1 buitenunit. De buitenunits zijn compact en voorzien van één ventilator.De Multi Split systemen hebben de volgende kenmerken:

  • A++ klasse voor koeling
  • A+ klasse voor verwarming (afhankelijk van het model)
  • Breed werkbereik : van -10 tot 43°C ext. in de koelmodus en van -15 tot 24°C ext. in de verwarmingsmodus.
Download de meest voorkomende Multi Split combinaties

Kennismakingsactie

2e Single Split combinatie gratis

Installeer je naast warmtepompen en warmtepompboilers ook graag AircoHeaters? Dat kan nu allemaal met Atlantic! Maak nu heel voordelig kennis met onze nieuwe AircoHeaters. Ben je installateur en één van de eerste honderd bestellers? Dan krijg je het volledige aanschafbedrag van je 2e Single Split set terug. Meld je snel aan via onze actiepagina. 

Ga naar de actiepagina

Downloads

Brochure Atlantic Airco

Dojo, Zenkeo en Kazendo

Prijslijst Atlantic Airco

Juli 2023

E-book Atlantic Airco

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.