Skip to main content

Atlantic voor vervanging van de traditionele boiler

Is uw elektrische boiler aan vervanging toe en wilt u deze inruilen voor een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing? Ga dan voor een warmtepompboiler van Atlantic.

Een energiezuinig alternatief voor uw oude boiler

Een warmtepompboiler maakt gebruik van energie uit de lucht om tapwater op te warmen. Met een warmtepompboiler kunt u het hele jaar door van sanitair warm water genieten met een hoger rendement dan iedere HR-gasketel. Het levert ruim driemaal meer energie dan hij verbruikt én verbruikt 60 tot 70% minder elektriciteit dan een conventionele elektrische boiler! Bovendien zijn de warmtepompboilers voorzien van een aansluiting voor een zonnecollector, zodat u een groot deel van het jaar uw tapwater verwarmt met zonne-energie.

Dit is een knop

Combineer uw systeem met 
onze andere merken.

Koken en douchen veroorzaakt in een vakantiewoning damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Maar ook te droge lucht is niet goed. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn en vermoeidheid. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie.

Wilt u uw woning in de zomer koelen? Denk dan eens aan airconditioning.  Met de hoog aan de wand aircoheaters van Fujitsu koelt u elke ruimte op heel energiezuinige wijze en houdt u de binnenlucht bovendien gezond. De aircoheaters van Fujitsu zijn voorzien van het milieuvriendelijke koelmiddel R32.

Hier komt een call to action voor vrijblijvend advies.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.