Skip to main content

Vanaf heden is de Loria lucht/water warmtepomp range van Atlantic exclusief bij ons beschikbaar. En is in de maand oktober extra scherp geprijsd (vraag naar de voorwaarden).

Totaaloplossing

De Loria Duo is de perfecte warmtepomp om in te zetten voor de beste EPC prestaties, mede dankzij de hoge energieklasse. De Loria biedt niet alleen een fantastisch rendement voor uw sanitair warm water maar garandeert bovenal een comfortabele totaaloplossing om uw woning duurzaam te verwarmen en koelen. Zo is deze o.a. geschikt voor:

 • Vloerverwarming
 • (Laag-temperatuur) Convectoren
 • Sanitair warm water
 • Koeling (watercircuit)

Daarnaast is deze zeer zuinige warmtepomp de ideale oplossing voor projectmatige woningbouw door o.a. haar scherpe prijs, gemakkelijke installatie, Honeywell cv-regeling, geïntegreerde expansievat, veiligheidsventiel en manometer. Uiteraard uitbreidbaar met een boiler voor sanitair warm water, koelingkit, en boiler aansluitkit.

Loria Duo

Tevens is de Lorio te verkrijgen in een DUO uitvoering met een geintegreerd opslagvat van 190 liter. Hiermee heeft u een complete en energiezuinige totaaloplossing voor centrale verwarming met laag-temperatuurafgifte (max. 50°C) en sanitair warm water.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden van de Loria en Loria DUO? Lees dan hier verder of download de brochure. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om te bekijken wat de Loria voor u kan betekenen.

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.  Leave a Reply

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.