Skip to main content

GA voor de voorsprong tijdens de VSK 2022!

Van 17 t/m 20 mei 2022 is eindelijk onze vertrouwde VSK beurs er weer! We hebben er zin in en zijn volop bezig met alle voorbereidingen.

Groupe Atlantic Nederland heeft een spectaculaire, nieuwe stand met ruimte voor alle duurzame producten van onze topmerken Orcon, Atlantic en Fujitsu. Naast onze huidige oplossingen introduceren we ook een aantal nieuwe innovaties. Zo presenteert Orcon hier haar gloednieuwe WTU onderbouw ventilatiesysteem voor utiliteitstoepassingen én wordt onze familie HRC balansventilatiesystemen uitgebreid met een nieuwe toevoeging. Wat dat precies inhoudt verklappen we nog even niet, maar op de VSK vertellen wij u er graag persoonlijk meer over!

Ons team staat klaar om u te informeren en te inspireren, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Ervaar de fijne sfeer van ons vernieuwde familiebedrijf.

Kortom; GA voor de voorsprong en ervaar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren bij de stand van Groupe Atlantic Nederland. Bezoek ons in hal 7 op stand D074.

Regel hier uw gratis toegangsticket!

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.    Leave a Reply

    Fout: Contact formulier niet gevonden.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.

    Fout: Contact formulier niet gevonden.