Skip to main content

#Rendementsbooster

Verwarm EN koel je woning met de energie-efficiënte all-electric warmtepompen van Atlantic

Bewezen kwaliteit met een constant hoog rendement.

Met de lucht/water warmtepompen van Atlantic kun je het hele jaar door op duurzame wijze je woning koelen EN verwarmen. Onze warmtepompen hebben een constant hoog rendement en blijven probleemloos ontdooid wanneer het vriest. Het assortiment is overzichtelijk met een heldere werkwijze. Installeren is zo geleerd. Onze warmtepompen hebben een gunstige TCO. De aantrekkelijk aanschafprijs en de lage service kosten van deze kwalitatief bewezen producten maken onze warmtepompen zeer aantrekkelijk.

Bekijk al onze warmtepompen

Alfea Extensa AI R32

Resultaat na installatie:

  • Gegarandeerd wooncomfort
  • Laag energieverbruik door coaxiale warmtewisselaar en A-klasse circulatiepomp COP tot 4,52
  • ISDE-subsidie tussen de 2550,- en 3600,- euro* bekijk het ISDE-overzicht
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
Bekijk onze Alfea Extensa AI R32 warmtepomp

Onze rendementskampioen: de Alfea Extensa AI R32 lucht/water warmtepomp

De Alfea Extensa warmtepomp is speciaal ontworpen met het milieuvriendelijkere koudemiddel R32 dat ook nog eens betere thermische eigenschapen heeft. De warmtepomp heeft een constant hoog rendement door de unieke coaxiale warmtewisselaar die tevens ongevoelig is voor vuil. Dat maakt het systeem efficiënt en betrouwbaar.

De Alfea Extensa all-electric lucht/water warmtepomp is ontwikkeld om ook in koude perioden uitstekend te presteren. Deze toestellen produceren moeiteloos warm water van 55 °C. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming. Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV-convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2).

Bekijk onze Alfea Extensa AI R32 warmtepomp

ISDE-subsidie warmtepompen

Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor Atlantic producten.

Download het ISDE-subsidie overzicht

Loria R32 lucht/water warmtepomp

De Loria biedt niet alleen een top rendement maar garandeert bovenal een comfortabele oplossing om de woning duurzaam te verwarmen en koelen. De Loria Duo (190L) en het type Combi (300L of 500L), bieden uren badplezier. En door middel van de optionele koelingkit kan de warmtepomp gebruikt worden voor het koelen van een woning. De Loria warmtepomp is geschikt is voor projectmatige (nieuw)bouw. De combinatie met vloerverwarming is de interessantste toepassing dankzij de lage watertemperaturen die vloerverwarming nodig heeft. Maar ook dynamische laag-temperatuur convectoren leveren hun beste rendement met de Loria. De convectoren kunnen flexibeler geregeld worden, zowel om te verwarmen als te koelen; ideaal voor bijvoorbeeld slaapkamers.

Bekijk onze Loria R32 warmtepomp

Downloads

Folder Alfea
Folder Loria
Folder Climeleon

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.