#Rendementsbooster

Verwarm EN koel je woning met de energie-efficiënte all-electric warmtepompen van Atlantic

Bewezen kwaliteit met een constant hoog rendement.

Met de lucht/water warmtepompen van Atlantic kun je het hele jaar door op duurzame wijze je woning koelen EN verwarmen. Onze warmtepompen hebben een constant hoog rendement en blijven probleemloos ontdooid wanneer het vriest. Het assortiment is overzichtelijk en kent daarmee voor de installateur weinig installatie varianten. Onze warmtepompen hebben daarbij een gunstige TCO. De aantrekkelijk aanschafprijs en de lage service kosten van deze kwalitatief bewezen producten maken onze warmtepompen zeer aantrekkelijk.

Bekijk al onze warmtepompen

Alfea R32

Resultaat na installatie:
• Gegarandeerd wooncomfort
• Laag energieverbruik door coaxiale warmtewisselaar en A-klasse circulatiepomp
• COP tot 4,52
• ISDE-subsidie tussen de 2550,- en 3600,- euro* bekijk het ISDE-overzicht

Bekijk onze Alfea R32 warmtepomp

Onze redenmentskampioen: de Alfea R32 lucht/water warmtepomp

De Alfea R32 warmtepomp is speciaal ontworpen met het milieuvriendelijkere koudemiddel R32. Daarmee voldoet het aan de Europese verordening met betrekking tot het terugdringen van milieuonvriendelijke HFK-gassen. Daarbij heeft het betere thermische eigenschapen.

De Alfea R32 all-electric lucht/water warmtepomp is ontwikkeld om ook in koude perioden uitstekend te presteren. De toestellen produceren moeiteloos warm water van 55 °C of zelfs 60°C (radiatortemperatuur) bij een buitentemperatuur van -20 °C zonder steunverwarming. Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV-convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2).

De warmtepomp heeft een constant hoog rendement door de unieke coaxiale warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar is ongevoelig voor vuil wat het systeem efficiënt en betrouwbaar maakt.

Bekijk onze Alfea R32 warmtepomp

Probeeraanbod Installateurs

Installateurs die overwegen de Alfea of de Loria op te nemen in hun assortiment, bieden we graag de mogelijkheid om het product tegen een extra vriendelijke prijs uit te proberen. Neem contact met ons op!

Ja, ik ontvang graag een aantrekkelijk probeeraanbod

Loria lucht/water warmtepomp

De Loria biedt niet alleen een top rendement voor saniatair warm water maar garandeert bovenal een comfortabele oplossing om de woning duurzaam te verwarmen en koelen. De Loria Duo (opslagvat van 190L) en het type Combi ( opslagvat 300L of 500L), bieden uren badplezier. En door middel van de optionele koelingkit kan de Loria warmtepomp gebruikt worden voor het koelen van een woning.

De Loria warmtepomp levert warm water voor vloerverwarming en voor convectoren. De combinatie met vloerverwarming is de interessantste toepassing dankzij de lage watertemperaturen die vloerverwarming nodig heeft. Maar ook dynamische laag-temperatuur convectoren leveren hun beste rendement met de Loria. De convectoren kunnen flexibeler geregeld worden, zowel om te verwarmen als te koelen; ideaal voor bijvoorbeeld slaapkamers.

Bekijk onze Loria warmtepomp

Installateur in uw buurt

Overweegt u de Alfea of de Loria te installeren in uw woning? Vraag dan via onderstaande button naar een installateur bij u in de buurt.

Installateur bij u in de buurt

ISDE-subsidie warmtepompen

Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor Atlantic producten.

Download het ISDE-subsidie overzicht

Downloads

Folder Alfea
Folder Loria
Folder Climeleon

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies