#Hybridebooster

Geef elke cv-installatie een boost met de Aurea Hybride add-on

De meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit voor elke cv-ketel

Hybride warmtepomp opstellingen worden steeds populairder. Het is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is. De Aurea Hybride add-on is een hybride warmtepomp zonder binnen-unit, zodat de ruimte in je woning behouden blijft en hij past op elke cv-ketel.  Het verbetert het energielabel van de woning en daarmee de waarde van de woning. Kortom, een echte boost voor elke cv-installatie.

Bekijk de productspecificaties

De meest compacte oplossing
De Aurea Hybride add-on heeft géén binnenunit. Dat betekent dat de cv-ketel niet verplaatst hoeft te worden en dat de ruimte in de woning behouden blijft.

De meest eenvoudige oplossing
De Aurea Hybride add-on past op elke cv-ketel en de installatie is eenvoudig. Er zijn geen f-gas handelingen nodig om deze te kunnen plaatsen.

De meest voordelige oplossing
De Aurea Hybride add-on is een voordelig alles-in-één-pakket; een buitenunit inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter.

Productinformatie en subsidie

ISDE

De ISDE-subsidie voor de Hybride add-on is € 1700,-  via de meldcode KA17887.

Bekijk alle productinformatie

Voordelen voor de installateur

Deze hybride warmtepomp heeft geen binnenunit, enkel een controlbox die de cv-ketel en de warmtepomp aanstuurt. Er zijn geen f-gas handelingen nodig om hem te kunnen plaatsen. In de buitenunit zijn de circulatiepomp, ontluchter en veiligheidsklep al geïntegreerd, dat scheelt werk. De warmtepomp wordt geleverd inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter. Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing!

Ik heb belangstelling voor een probeeraanbod

Eenvoudig te installeren

Naast dat de Aurea Hybride add-on een compacte oplossing is, is hij ook eenvoudig te installeren. Bekijk de video en zie het zelf!

Resultaat na installatie:
– Gegarandeerd wooncomfort
– Gegarandeerde CO2-besparing
– Jaarlijkse besparing tot 60% op gasverbruik verwarming
– Jaarlijkse besparing op energiekosten, afhankelijk van de woonsituatie
– Waardevermeerdering woning door hoger energielabel
– ISDE-subsidie van 1700,- (KA17887)

Alle benodigdheden als 1 set geleverd

Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing! Naast dat de Aurea Hybride add-on een compacte oplossing is, is hij ook aantrekkelijk geprijsd als complete set. Je hoeft de thermostaat en hydraulische componenten er niet apart bij te bestellen.

Voordelen voor bewoners

De Aurea Hybride add-on en is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse renovatiemarkt. Door een woning te verduurzamen met deze hybride warmte pomp, verbeter je het energielabel en daarmee ook de waarde van de woning. We hebben onze kennis en ervaring met all-electric warmtepompen gebruikt om een hybride oplossing te ontwikkelen. Omdat niet alle woningen geschikt zijn voor een all-electric oplossing, zijn we zijn opzoek gegaan naar een slimme tussenstap om bestaande woningen te verduurzamen. In bestaande situaties is de ruimte voor een warmtepomp altijd een uitdaging, dus de oplossing moest compact zijn en zo werd het idee van de controlbox geboren. De controlbox is het kloppend hart van het systeem en regelt de aansturing van de warmtepomp of de ketel. De bijgeleverde slimme thermostaat is met een app te besturen.

Installateur bij jou in de buurt

Voordelen voor corporaties en adviseurs

De Aurea Hybride add-on en is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse renovatiemarkt. Met deze hybride warmtepomp, verbeter je het energielabel en daarmee ook de waarde van de woning. We hebben onze kennis en ervaring met all-electric warmtepompen gebruikt om een hybride oplossing te ontwikkelen. Omdat niet alle woningen geschikt zijn voor een all-electric oplossing, zijn we opzoek gegaan naar een slimme tussenstap om bestaande woningen te verduurzamen. In bestaande situaties is de ruimte voor een warmtepomp altijd een uitdaging, en zo werd het idee van de controlbox geboren. De controlbox is het kloppend hart van het systeem en regelt de aansturing van de warmtepomp of de ketel. De bijgeleverde slimme thermostaat is met een app te besturen.

Ja, ik ontvang graag een aantrekkelijk probeeraanbod

Downloads

Flyer warmtepompboilers
Folder Hybride add-on
Handleiding Alfea Hybride add-on
Voorbeeldcalculatie

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies