Skip to main content

Consumentenbondtest:

Meest compacte hybride warmtepomp met de laagste investering en kortste terugverdientijd.

De meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit voor elke cv-ketel

Hybride warmtepomp opstellingen worden steeds populairder. Het is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is. De Aurea 5 Hybrid add-on is een hybride warmtepomp zonder binnen-unit, zodat de ruimte in je woning behouden blijft en hij past op elke cv-ketel.  Het verbetert het energielabel van de woning en daarmee de waarde van de woning. Kortom, een echte boost voor elke cv-installatie.

Bekijk hier de productspecificaties

De meest compacte oplossing
De Hybride add-on heeft géén binnenunit. Dat betekent dat de cv-ketel niet verplaatst hoeft te worden en dat de ruimte in de woning behouden blijft.

De meest eenvoudige oplossing
De Hybride add-on past op elke cv-ketel en de installatie is eenvoudig. Er zijn geen f-gas handelingen nodig om deze te kunnen plaatsen.

De meest voordelige oplossing
De Hybride add-on is een voordelig alles-in-één-pakket; een buitenunit inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter.

Consumentenbondtest

Welke warmtepomp het beste is, hangt af van de woning en het stookgedrag in de woning. Ook het geluid en de mogelijkheden om  een binnenunit en/of buitenunit te kunnen plaatsen speelt een rol. Er kan dus geen beste warmtepomp worden aangewezen, dat is afhankelijk van de omstandigheden. De consumentenbond vergeleek verschillende hybride warmtepompen op verschillende punten met elkaar. De Aurea hybride add-on bleek in deze test de meest compacte hybride warmtepomp met de laagste investering en kortste terugverdientijd.

Bekijk hier de uitslag van de consumentenbondtest

Veel gestelde vragen

Onze hybride warmtepomp leveren we via de groothandel aan installateurs.
Bent u een particulier? Dan vind u op de pagina ‘Veel gestelde vragen’ de meeste antwoorden. Heeft u daarna nog vragen, dan verwijzen we u naar uw installateur in de buurt, of naar een van de installateurs waar wij mee samenwerken. Deze lijst kunt u hiernaast downloaden.

Productinformatie en subsidie

ISDE

Woningeigenaren kunnen subsidie aanvragen voor Atlantic producten.

ISDE-subsidie overzicht

Voordelen voor de installateur

Deze hybride warmtepomp heeft geen binnenunit, enkel een controlbox die de cv-ketel en de warmtepomp aanstuurt. Er zijn geen f-gas handelingen nodig om hem te kunnen plaatsen. In de buitenunit zijn de circulatiepomp, ontluchter en veiligheidsklep al geïntegreerd, dat scheelt werk. De warmtepomp wordt geleverd inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter. Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing!

Ik ben installateur wil graag contact met een adviseur

Eenvoudig te installeren

Bekijk de video en zie het zelf!

Resultaat na installatie:
– Gegarandeerd wooncomfort
– Gegarandeerde CO2-besparing
– Jaarlijkse besparing tot 60% op gasverbruik verwarming
– Jaarlijkse besparing op energiekosten, afhankelijk van de woonsituatie
– Waardevermeerdering woning door hoger energielabel
– ISDE-subsidie van 2550,- (KA17887)*

Overzicht ISDE subsidie

Alle benodigdheden als 1 set geleverd

Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing! Naast dat de Aurea 5 Hybrid add-on een compacte oplossing is, is hij ook aantrekkelijk geprijsd als complete set. Je hoeft de thermostaat en hydraulische componenten er niet apart bij te bestellen.

Voordelen voor bewoners

De Aurea 5 Hybrid add-on en is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse renovatiemarkt. Door een woning te verduurzamen met deze hybride warmte pomp, verbeter je het energielabel en daarmee ook de waarde van de woning. We hebben onze kennis en ervaring met all-electric warmtepompen gebruikt om een hybride oplossing te ontwikkelen. Omdat niet alle woningen geschikt zijn voor een all-electric oplossing, zijn we zijn opzoek gegaan naar een slimme tussenstap om bestaande woningen te verduurzamen. In bestaande situaties is de ruimte voor een warmtepomp altijd een uitdaging, dus de oplossing moest compact zijn en zo werd het idee van de controlbox geboren. De controlbox is het kloppend hart van het systeem en regelt de aansturing van de warmtepomp of de ketel. De bijgeleverde slimme thermostaat is met een app te besturen.

Installateur bij jou in de buurt

Voordelen voor corporaties en adviseurs

De Aurea 5 Hybrid add-on is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse renovatiemarkt. Met deze hybride warmtepomp, verbeter je het energielabel en daarmee ook de waarde van de woning. We hebben onze kennis en ervaring met all-electric warmtepompen gebruikt om een hybride oplossing te ontwikkelen. Omdat niet alle woningen geschikt zijn voor een all-electric oplossing, zijn we opzoek gegaan naar een slimme tussenstap om bestaande woningen te verduurzamen. In bestaande situaties is de ruimte voor een warmtepomp altijd een uitdaging, en zo werd het idee van de controlbox geboren. De controlbox is het kloppend hart van het systeem en regelt de aansturing van de warmtepomp of de ketel. De bijgeleverde slimme thermostaat is met een app te besturen.

Ik wil meerdere woningen verduurzamen en wil graag contact met een adviseur

Downloads

Folder Hybride add-on
Flyer Hybridebooster
Installatie handleiding

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

    Informatie IXTRA

    Graag ontvang ik meer informatie over de IXTRA zodra dit beschikbaar is.


    [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

    [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

    [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]