Skip to main content

Consumentenbondtest:

Meest compacte hybride warmtepomp met de laagste investering en kortste terugverdientijd.

De meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit voor elke cv-ketel

Hybride warmtepomp opstellingen worden steeds populairder. Het is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is. De Aurea 5 Hybrid add-on is een hybride warmtepomp zonder binnen-unit, zodat de ruimte in je woning behouden blijft en hij past op elke cv-ketel.  Het verbetert het energielabel van de woning en daarmee de waarde van de woning. Kortom, een echte boost voor elke cv-installatie.

Bekijk hier de productspecificaties

Consumentenbondtest

Welke warmtepomp het beste is, hangt af van de woning en het stookgedrag in de woning. Ook het geluid en de mogelijkheden om  een binnenunit en/of buitenunit te kunnen plaatsen speelt een rol. Er kan dus geen beste warmtepomp worden aangewezen, dat is afhankelijk van de omstandigheden. De consumentenbond vergeleek verschillende hybride warmtepompen op verschillende punten met elkaar. De Aurea hybride add-on bleek in deze test de meest compacte hybride warmtepomp met de laagste investering en kortste terugverdientijd.

Bekijk hier de uitslag van de consumentenbondtest

Veelgestelde vragen

Onze hybride warmtepomp leveren we via de groothandel aan installateurs.
Bent je een particulier? Dan vind je op de pagina ‘Veel gestelde vragen’ de meeste antwoorden. Heb je daarna nog vragen, dan verwijzen we je door naar een installateur in de buurt, of naar een van de installateurs waar wij mee samenwerken. Donwload nu de lijst met onze installateurs.

Unboxing Aurea Hybride add-on

ISDE-subsidie
Op warmtepompen krijg je vanuit de overheid subsidie. Ook op de Aurea Hybride add-on.

Download hier het ISDE-subsidie overzicht

Voordelen voor de installateur

Deze hybride warmtepomp heeft geen binnenunit, enkel een controlbox die de cv-ketel en de warmtepomp aanstuurt. Er zijn geen f-gas handelingen nodig om hem te kunnen plaatsen. In de buitenunit zijn de circulatiepomp, ontluchter en veiligheidsklep al geïntegreerd, dat scheelt werk. De warmtepomp wordt geleverd inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter. Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing!

Ik ben installateur wil graag contact met een adviseur

Eenvoudig te installeren

Resultaat na installatie
– Gegarandeerd wooncomfort

– Gegarandeerde CO2-besparing
– Jaarlijkse besparing tot 60% op gasverbruik verwarming
– Jaarlijkse besparing op energiekosten, afhankelijk van de woonsituatie
– Waardevermeerdering woning door hoger energielabel
– ISDE-subsidie (KA17887)

Overzicht ISDE subsidie

Alle benodigdheden als 1 set geleverd

Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing! Naast dat de Aurea 5 Hybrid add-on een compacte oplossing is, is hij ook aantrekkelijk geprijsd als complete set. Je hoeft de thermostaat en hydraulische componenten er niet apart bij te bestellen.

Voordelen voor bewoners

De Aurea Hybride add-on is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse renovatiemarkt. Door een woning te verduurzamen met deze hybride warmtepomp, verbeter je het energielabel en daarmee ook de waarde van de woning. We hebben onze kennis en ervaring met all-electric warmtepompen gebruikt om deze hybride oplossing te ontwikkelen. Het is een slimme en betaalbare stap om bestaande woningen te verduurzamen wanneer all-electric (nog) niet mogelijk is. In bestaande situaties is de ruimte voor een warmtepomp altijd een uitdaging, dus de oplossing moest compact zijn. Zo heeft deze warmtepomp geen binnenunit maar een controlbox. De bijgeleverde slimme thermostaat is met een app te besturen.

Installateur bij jou in de buurt

Downloads

Folder Hybride add-on
Flyer Hybridebooster
Installatie handleiding

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.